Smile Train та ГО “Українська посмішка” допомагають відремонтувати відділення щелепно-лицевої хірургії НДСЛ Охматдит

2024-04-10

Зараз ремонт — в активній фазі. Вже замінили старі вікна та встановлено кондиціонери. У найближчих планах — облаштування ігрової кімнати та дитячого спортивного залу.


Щороку у Охматдиті виконують близько 180 первинних операцій у дітей із незрощенням губи та піднебіння. У складі мультидисциплінарної команди Охматдиту - провідні дитячі щелепно-лицеві хірурги Наталія Тетруєва та Олег Голубченко.

Дитяча лікарня виділила для відділення щелепно-лицевої хірургії окреме приміщення, а воно потребувало оновлення. Зараз ремонт — в активній фазі. Вже замінили старі вікна та встановлено кондиціонери. У найближчих планах — облаштування ігрової кімнати та дитячого спортивного залу.

Ремонт відбувається за підтримки ГО “Українська посмішка” та Американської некомерційної організації, що надає медичну допомогу діткам з розщілинами губи та піднебіння у всьому світі - Smile Train.

У відділенні буде 8 палат для перебування дітей з батьками, приміщення для медичного персоналу, їдальня тощо. Це дасть можливість лікувати більшу кількість дітей, які вимагають термінового операційного втручання.

Після ремонту ще більше діток з вродженими вадами з усіх регіонів зможуть отримати стаціонарне та післяопераційне лікування у головній дитячій лікарні нашої країни.

Що вже зроблено в новому відділенні дивіться у відео. https://www.youtube.com/watch?v=bG1-ptR7LJ8