Проєкт «Надолуження знань у початкових класах»

2023-11-30

Запрошуємо школи до участі в проєкті “Надолуження знань, соціально-емоційний розвиток і психологічна підтримка учнів 1–4 класів”. Проєкт реалізується БО «100% життя» у партнерстві з ГО «Українська посмішка» за підтримки Гуманітарного фонду для України.


Запрошуємо школи до участі в проєкті
“Надолуження знань, соціально-емоційний розвиток і психологічна підтримка учнів 1–4 класів”. Проєкт реалізується БО «100% життя» у партнерстві з ГО «Українська посмішка» за підтримки Гуманітарного фонду для України. Завдання проєкту – допомогти учням початкових класів у подоланні освітніх втрат, покращенні навчальних результатів і психологічного стану, забезпечити вчителів відповідним методичним інструментарієм. Для того щоб стати учасником проєкту – реєструйтеся за формою: https://docs.google.com/forms/d/1RqNqftTrE7al2PwzuNmwhh2cOHFNOBXd5zXwcfCE00E/edit

Навчальні заклади-учасники проєкту отримують комплексний супровід освітнього процесу: ● цифровий підручник eKidz.eu “Читання та розвиток мовлення” (гриф МОН: № реєстрації 2.0120-2022) безкоштовно на 12 місяців, з доступом до модуля з української мови для учнів 1–4 класів; ● модуль із соціально-емоційного розвитку учнів (тексти і завдання) у електронному та друкованому форматі; ● навчально-методичний посібник “Надолуження знань з рідної мови та психосоціальна підтримка учнів початкової школи засобами цифрового підручника eKidz.eu”; ● онлайн-навчання вчителів та асистентів вчителів (дводенні загальною тривалістю 8 годин) організації роботи із цифровим підручником, інноваційних кризових педагогічних умінь, діагностики та цілеспрямованого втручання в освітній процес з метою подолання втрат у навчанні; ● сертифікати: 1) сертифікат про проходження онлайн-курсу навчання (8 годин); 2) сертифікат про підвищення кваліфікації для вчителів (30 годин) після успішного впровадження проєкту в школі; 3) сертифікат про участь у проєкті для кожного учня; 4) диплом про участь у проєкті для кожної школи; ● сучасну українську літературу для бібліотеки – до 1000 книжок; ● консультаційну підтримку та допомогу від команди освітян та регіонального менеджера проєкту. Проєкт діє для населених пунктів, поза межами обласних центрів, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської (Нікопольський, Синельниківський та Криворізькій райони) областей.

Проєкт отримав багатокластерне схвалення в галузях освіти та охорони здоров’я як такий, що повністю відповідає їх цілям. Учасниками проєкту вже стали 306 шкіл, у яких навчаються майже 25 тисяч учнів початкових класів, понад 1000 вчителів пройшли навчання та отримали сертифікати. Ми впевнені, що ці заходи сприятимуть покращенню освіти у вашому регіоні та забезпечать учнів необхідними навичками для майбутнього.

Долучайтеся!