Відбувся тренінг для вчителів

2024-01-12

Відбувся тренінг «Ефективні цифрові інструменти в надолуженні знань (рідна мова і соціально-емоційне навчання) і психологічній підтримці учнів початкових класів».


Тренінг проводився для вчителів загальноосвітніх шкіл Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей, а також Криворізького, Нікопольського та Синельниківського районів Дніпропетровської області, які знаходяться поза межами обласних центрів.

Тренінг включав 3 модулі навчання: ✔️цифровий підручник для надолуження знань з української мови, ✔️ методика соціально-емоційного розвитку учнів засобами цифрового підручника, ✔️ психологічний супровід учнів на уроці з використанням цифрового підручника.

Участь в тренінгу сертифікована за вимогами МОН (8 годин).

Учителі та освітні заклади, які були учасниками проєкту, отримали комплексний супровід освітнього процесу:

  • цифровий підручник eKidz.eu “Читання та розвиток мовлення” (гриф МОН: № реєстрації 2.0120-2022) безкоштовно на 12 місяців, з доступом до модуля з української мови для учнів 1–4 класів;
  • модуль із соціально-емоційного розвитку учнів (тексти та завдання) в електронному та друкованому форматі;
  • навчально-методичний посібник “Надолуження знань з рідної мови та психосоціальна підтримка учнів початкової школи засобами цифрового підручника eKidz.eu”;
  • сучасну українську літературу для бібліотеки – до 100 книжок;
  • консультаційну підтримку та допомогу від команди освітян та регіонального менеджера проєкту.

Найбільш активні учасники тренінгу отримали від партнера проєкту Видавництва "Саміт-Книга" приємний бонус - книги сучасних авторів та класиків літератури!

Проєкт "Цифрові пристрої для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих 35000 дітей у сільській місцевості" реалізує ГО "Українська Посмішка" та БО «100% життя» за підтримки Гуманітарного фонду для України.